Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Diumenge, 3 d'abril, 11:30 h
Activitat d'educació ambiental per tal de descobrir la gran diversitat de petits animalons que conviuen amb nosaltres als parcs urbans. Com són, què fan ... Un cop els coneguem, aprendrem a respectar-los i voldrem conservar-los, doncs sabrem que la seva existència proporciona bens i serveis al medi ambient i beneficia la nostra qualitat de vida.
Dissabte, 11 d'octubre, 20.30 h
Veure imatge de Tornen els Dissabtes a Santa Eulàlia (nova finestra)
El pròxim dissabte, dia 11, es posa en marxa una nova temporada dels Dissabtes a Santa Eulàlia - Cultura al barri, una activitat de caràcter mensual per gaudir d’accions artístiques i de promoció del comerç de proximitat, que tindran lloc a diferents indrets del barri.
del 10 d'octubre al 28 de novembre
Veure imatge de CURS TAST DE VINS (nova finestra)
Ens aproparem al món del vi i de la seva cultura: com s'elabora, quines són les varietats de raïm que l'originen, com es fa el cava...
del 9 d'octubre al 27 de novembre
Veure imatge de CURS HORT URBÀ (nova finestra)
Aprendrem tots els secrets de l'agricultura i com podem fer un hort urbà a casa. Plantarem petitesquantitats de verdures i hortalisses, sense utilitzar adobs químics ni pesticides. Una manera divertida i amena d'aprendre un dels oficis més antics del món.
del 8 d'octubre al 26 de novembre
Veure imatge de CURS GAC ( GLUTIS, ABDOMINALS I CAMES ) (nova finestra)
Combinació d'activitat aeròbica amb exercicis especìfics dedicats a enfortir i tonificar aquestes tres zones del cos, que són les més afectades per la vida sedentària. Defineix i modela la teva figura, crema greixos i distreu-te.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Centre Cultural Santa Eulàlia | Carrer de Santa Eulàlia, 60 | 08902 L'Hospitalet | Tel. 93 403 61 90 | ccultural.staeulalia@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat