Tardor Màgica

Cicle de Màgia a Santa Eulàlia
Data inici: 11/11/2021
Data fi: 25/11/2021
Data inici inscripció: 01/11/2021
Data fi inscripció: 25/11/2021
Tipus d'entrada: Pagament
.  Organitzadors: Centre Cultural Santa Eulàlia
Punts d'inscripció/venda: 

https://bit.ly/3jEoK0j

 


Lloc: Centre Cultural Santa Eulàlia(Centre Cultural Santa Eulàlia)
C. Santa Eulàlia 60  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Aquest cicle de màgia donarà l’oportunitat als veïns i veïnes de Santa de gaudir d’aquests artistes internacionals i dels seus espectacles de mitjà format, espectacles propers per poder descobrir l’asombrós i captivador món de l’Il·lusionisme.

En aquesta primera edició comptarem amb els creadors de “La Clandestina”, espectacle molt valorat per la crítica i el públic a España i fora de les seves fronteres. MAGIA  BCN, empresa amb seu a l’Hospitalet, va aconseguir amb una autoproducció ser l’espectacle més venut després del Mago POP.

En aquest cicle comptarem amb 3 espectacles unipersonals on cada artista realitzarà la seva proposta més personal, tots ells amb el segell inconfundible de La Clandestina.
 

Dijous, 11 de novembre, a les 20.30 hores. Màgia de prop

Gisell. Artista visual multidisciplinar que destaca per les seves propostes originals, versàtils, plenes d'emoció i teatralitat. Presenta el nou espectacle teatral amb màgia de prop, intima, emotiva i sensorial, creant atmosferes màgiques, fent servir els audiovisuals, la plàstica i la música.

Dijous, 18 de novembre, a les 20.30 hores. Màgia d'escena

Bruno Tarnecci. Artista polifacètic amb 20 anys d'experiència en el món de les arts escèniques utilitzant la màgia com a llenguatge. La màgia buscar aturar el temps.

Dijous, 25 de novembre, a les 20.30 hores. Mentalisme

Luko Corleone. Presenta un espectacle de màgia i mentalisme adreçat al públic adult creat per l'artista hospitalenc. Podrem veure números de mentalisme impossibles, números amb foc i un gran final amb un número genuí on l'ovació està assegurada.

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Tardor Màgica (nova finestra)
Centre Cultural Santa Eulàlia | Carrer de Santa Eulàlia, 60 | 08902 L'Hospitalet | Tel. 93 403 61 90 | ccultural.staeulalia@l-h.cat